Advertisement

Antalya Manavgat Yangin : Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ... : Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı.

Antalya Manavgat Yangin : Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ... : Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı.. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın!

22 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

Manavgat Orman Yangını İle İlgili Soruşturma Başlatıldı
Manavgat Orman Yangını İle İlgili Soruşturma Başlatıldı from rayhaber.com
23 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 22 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın!

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Halil sezai hakkında suç duyurusu; 23 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 22 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Halil sezai hakkında suç duyurusu; Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ...
Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ... from www.egehaber.com
Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Çok sayıda orman yangını ! İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi.

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 22 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor.

Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı.

Manavgat'ta yangından etkilenenlerin sayısı belli oldu
Manavgat'ta yangından etkilenenlerin sayısı belli oldu from icdn.ensonhaber.com
Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Çok sayıda orman yangını ! Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor !

1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. 23 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Çok sayıda orman yangını ! 22 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 23 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! antalya. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi.

Posting Komentar

0 Komentar